Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 15 вересня 2013 р.

15.09.2013р. Б. / Хто в РПЦ МП заробляє на абортах, контрацепції і препаратах для посилення потенції?


 "Ми змушені з великим жалем визнати, що повідомлення "Порталу - Кредо" абсолютно правдиво описувало стан справ в аптеках "Софріно" на початок вересня цього року.

Після отримання інформації про продаж в "Софріно" препаратів, несумісних з православним моральним вченням, активісти з боротьби проти абортів "Воїни Життя" провели власне розслідування в Москві та Петербурзі. При цьому з'ясувалося, що у всіх аптеках "Софріно" продаються не тільки абортивні препарати, але і препарати для посилення чоловічої потенції в комплектах з протизаплідними засобами бар'єрної дії. На упаковках деяких препаратів не тільки рекламувався гріх, але навіть була зображена демонічна символіка.

У ході розслідування були зроблені відеозаписи і контрольні покупки подібних препаратів з отриманням консультацій про використання даних препаратів.

Матеріали даного розслідування були передані керівництву відділу Московського Патріархату щодо взаємодії Церкви і суспільства. Наступного ж дня керівник відділу по взаємодії Церкви і суспільства повідомив нам особистим листом, що з наступного дня продаж даних препаратів в аптеках "Софріно" буде припинено і що керівництво Московського Патріархату не знало нічого про такі особливості асортименту препаратів. Дане розпорядження керівництва Московського патріархату надійшло 5 вересня. Контрольна перевірка "Воїнів Життя" показала, що в Москві дане розпорядження керівництва Московського патріархату було виконано і відтепер продаж таких препаратів не здійснюється. Проте в Санкт-Петербурзі в аптеці "Софріно" це розпорядження не було виконано і продаж абортивних препаратів станом на 11 вересня тривав. Можливо, що велике свято 300-річчя Олександро-Невської Лаври аптека "Софріно" відзначила продовженням продажу абортивних препаратів. Сама аптека "Софріно" в Петербурзі знаходиться навпроти Олександро-Невської Лаври.

Розслідування "Воїнів Життя" показало, що закупівля в аптеки даних препаратів здійснювалася світськими менеджерами по закупівлях за загальними списками асортименту ліків, звичайних для будь-яких аптек без поправок на моральне вчення Православної Церкви. Менеджери по закупівлях і продавці не були проінструктовані про обмеження, що накладаються Церквою на організації та комерційні підприємства, які взаємодіють з РПЦ.

Ця величезна спокуса повинна навчити всіх нас уважно ставитися до моральних засад Православ'я не лише в стінах храмів, але і на роботі.

Єрей Микола Савченко
учасник руху " Воїни Життя"

За матеріалми www.portal-credo.ru

Джерело: КРЕДО

1 коментар:

  1. ..."На упаковках деяких препаратів не тільки рекламувався гріх, але навіть була зображена демонічна символіка"...

    Мабуть ця, зі слів Єрея Миколи "велика спокуса" є наслідком цезаропапізму в Росії, але... як можна збагнути подібний бізнес монахів чи адміністрації Києво-Печерської Лаври, в недалекому минулому (1998р.Б.), коли порно-журнали продавалися поруч з побожними образками, за склом одного з численних кіосків, в межах її території? Адже вона, ота Лавра, ніби-то належить "автономній" церкві УПЦ МП?! Чи це, як в тому прислів'ї:"Яблучко від яблуні, якщо й падає, то далеко не котиться"...

    р.Б. Леонід.

    ВідповістиВидалити