Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 18 вересня 2013 р.

18.09.2013р. Б. / У Кракові говорили про сім’ю в сучасній Європі

Сім'я
Міжнародна конференція «Роль Католицької Церкви в процесі європейської інтеграції» відбулася 13-14 вересня у Кракові (Польща).
 
Темою цьогорічної зустрічі, організованої Папським університетом імені Йоана Павла ІІ з Кракова, Радою Єпископських Конференцій Європейського Союзу, Фондом імені Аденауера в Польщі та іншими партнерськими організаціями, була «Сім’я в сучасній Європі». 

У зустрічі, серед інших, брали участь Архиєпископ Вінченцо Палья, Президент Папської Ради в справах сім’ї, Апостольський Нунцій в Польщі, архиєпископ Челестіно Мільйоре, представники Європарламенту, польських та закордонних політиків й церковних діячів. 

Ці зустрічі були започатковані 2001 року та мають на меті поширювати різнобічне бачення теми європейської єдності та вказати на роль Католицької Церкви в цих процесах. Щороку її учасниками стають видатні представники різних середовищ, зокрема, які не лише виголошують доповіді, але й беруть активну участь в дискусіях. Попередніми роками учасниками конференції, серед інших, були кардинали Тарчізіо Бертоне, Анджело Содано, Вальтер Каспер, Джованні Лайоло, Петер Ердьо, представники Ради Єпископських Конференцій Європи, різних європейських єпископатів, серед яких і кардинал Мар’ян Яворський, вислужений Львівський архиєпископ латинського обряду. 

Серед обговорюваних протягом десятиріччя тем – «Вклад християн в об’єднання Європи», «Християнська відповідальність перед обличчям кризи», «Етичний вимір політики», «Християнське бачення майбутнього Європи». 

За матеріалами: Радіо Ватикану  

 Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар