Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 2 серпня 2012 р.

02.08.2012р. Б. / Опубліковано календар головних заходів Року Віри

Став відомий календар основних заходів Року Віри. Його урочисте відкриття відбудеться 11 жовтня на ватиканській площі урочистою Божественною Літургією, яку очолить Бенедикт XVI. Він же і закриє Рік Віри 24 листопада 2013 р. Першим пунктом програми названо ХІІІ генеральну асамблею Синоду Єпископів на тему нової євангелізації, який пройде в Римі цього року 7-28 жовтня. Не залишиться без уваги 50-а річниця початку II Ватиканського Собору, яка ознаменується процесією по Вічному місті 11 жовтня 2012 р.
 
Папа візьме участь в більшості значимих заходів в Римі та Ватикані, організованих папськими радами та згромадженнями. 21 жовтня 2012 р. Святіший Отець на площі св. Петра канонізує кількох мучеників і свідків віри. Він буде присутній на концертах і виставках, мета яких - поглибити віру і надію, які допоможуть світу почати будувати нову цивілізацію - цивілізацію любові. Для участі у Всесвітніх днях молоді, які пройдуть під знаком Року Віри в липні 2013 р., Папа попрямує в Ріо де Жанейро.
 
Велика увага протягом Року Віри буде приділена молоді, монашеству, представникам суспільно значущих професій. Особливо чітко в програмі відзначені заходи, присвячені справі розвитку екуменічного та міжрелігійного діалогу, а також діалогу з невіруючими.

За матеріалами radiovaticana.org

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар