Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 30 серпня 2012 р.

30.08.2012р. Б. / «Слугині світла»


Минулого «уїк-енду» у місті Лева проходили урочистості, присвячені духовному служінню на території сучасної України Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії. В ході святкового  зібрання учасникам дійства організатори репрезентували книгу «Слугині світла», в якій змальовано життя та діяльність сестер в період панування на території України агресивно атеїстичного комуністичного режиму, за часів котрого діяльність Згромадження проходила в «катакомбах», а вже із здобуттям незалежності нашої держави служіння сестер надбало значно ширшу сферу діяльності.

        Скажімо, вже третій рік поспіль Сестри Служебниці Непорочної Діви Марії за підтримки управління соціального захисту Львівської міської ради організовують у Львові з нагоди Дня Матері «Мамину майстерню» - майстер-класи з виготовлення листівок, ілюстрованих адрес, подарунків для своїх рідних та ближніх. Ці майстер-класи відвідують діти із соціально вразливих львівських сімей   з метою підвищення їх духовної самосвідомості та  соціальної адаптації серед одноліток з благополучних сімей.

     Заступниця начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Кузяк. «Нам дуже приємно констатувати, що у своїй діяльності ми маємо таких надійних помічниць, служіння яких розпочалось ще позаминулого століття. Маю надію, що ми й надалі поглиблюватимемо з ними співпрацю! Адже всі ми: влада та релігійні спільноти, працюючи разом, об’єднавши зусилля у роботі над спільними завданнями, зможемо досягти значніших результатів у вирішенні тих чи інших соціально важливих питань громади міста Львова».

Ігор Галущак

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар