Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 22 серпня 2012 р.

22.08.2012р. Б. / Шотландський кардинал критикує уряд


 
 

















Глава Католицької Церкви в Шотландії критикує політиків за їх спроби знищити традиційний шлюб і закликає вірян чинити опір владі. Політики повинні «підтримувати, а не підривати шлюб», - прокоментував він нову ініціативу єпископату Шотландії на захист шлюбу. 
 
Кардинал Кейт О'Браєн і католицькі єпископи Шотландії написали пастирське послання про шлюб, яке буде зачитано під час Меси в найближчу неділю по всій країні. 

У цей же день Церква Шотландії планує ініціювати Національну Неділю Шлюбу. 

В листі, який написаний у твердому тоні, підкреслюється, що «шлюб є особливим довічним союзом чоловіка і жінки». 

Єпископи виразили своє «глибоке розчарування тим, що шотландський уряд вирішив змінити визначення поняття шлюбу і узаконити одностатеві подружжя». Разом з тим єпископи дякують вірянам за їхню підтримку і закликають «продовжувати чинити опір діям уряду». 

Кардинал О'Брайен, Голова Конференції єпископів Шотландії, схвалив лист, сказавши: «Вчення Церкви про шлюб є чітким: це однозначно союз чоловіка і жінки. Те, що уряди, політики або парламенти прагнуть змінити або знищити цю дійсність є неправильним.» 

У листі також повідомляється про створення Національної комісії з питань шлюбу і сім'ї, яку Церква буде використовувати для просування «істинної природи шлюбу» і розвивати ресурси для підтримки сімей. 

Кардинал О'Браєн додав: «Хоча ми молимося, щоб лідери, обрані нами, підтримували, а не підривати шлюб, ми обіцяємо й надалі робити все можливе, щоб переконати їх, що перегляд поняття шлюбу був би неправильним для суспільства. 

За матеріалами: Christian Today

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар