Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 7 серпня 2012 р.

07.08.2012р. Б. / В Одеській області освятили ще один греко-католицький храм

5 серпня Одесько-Кримський Екзарх кир Василь Івасюк освятив новозбудовану каплицю Української Греко-Католицької Церкви в селі Ряснопіль Березовського району Одеської області.
 
На свято в Ряснопіль приїхали священики Одеського деканату УГКЦ, монахині  ордена Воплоченого Слова, хористи та гості з Одеси. Громада, очолювана настоятелем о. Володимиром Кічатим,  радо вітала єпископа.
 
Святкування освячення каплиці не було помпезним, але щирим, повним радості і любові. Спеціально захід ніхто не рекламував, друк на банерах не замовляли, тим не менш, до каплиці прийшло багато місцевих людей - як парафіян, так і просто цікавих, - заходи подібної значущості проходять в Ряснополі нечасто.
 
Одесити вітають віруючих села Ряснопіль з цією радісною  подією - отриманням власної святині, і просять побратимів молитися, щоб і в Одесі незабаром відбулося подібне свято.
 
Фото Лілії Ляховецької
За матеріалами www.cerkva.od.ua



Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар