Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 24 липня 2012 р.

Вітаю всіх своїх друзів на ім'я - Ольга і Олена з Днем Ангела!



Слава Ісусу Христу!
Glory to Jesus Christ!


"Чому непокоїшся, пане? Опам'ятайся і зрозумій, що ти - князь! Як правитель і суддя маєш усім людям світити прикладом чесного життя й добрих діл! Хіба зможеш щось забороняти й праведно судити, коли сам, переможений бажанням, чинитимеш? Хоч тут я сама й слаба, порівняно з тобою, та  все ж таки мене не переможеш. І коли б ти мене змушував до чогось нечесного, то глибина цієї річки мене захоронить, бо мені краще вмерти і мати цю воду замість гробу, аніж свою невинність втратити." - Ольга (6411р., згодом, княгиня України-Русі, Свята  Олена (6398-6477рр.за ст.укр.кал.) 890-969р.від Р.Х.)

Вітаю всіх своїх друзів на ім'я - Ольга і Олена з Днем Ангела!


І бажаю вам: ВІРИ-НАДІЇ-ЛЮБОВІ, а також наснаги у наслідуванні прикладу з життя нашої Святої княгині Ольги, Покровительки Русі-України!

Бо Свята княгиня є прикладом для наших матерів. Вони повинні дбати не тільки про національне виховання своїх синів, дочок і онуків, але, головне, про релігійно-моральне. Матері не повинні зневірюватись труднощами родинного життя, але постійно докладати зусиль та щиро молити Бога про допомогу у вихованні свого потомства. Так виховуючи своїх нащадків, житимуть надією, що їхній труд рано чи пізно увінчається успіхом - на їхню радість і добро всієї української нації!

--------


I welcome all of your friends to name - Olga and Elena Happy Angel!


I wish you FAITH-HOPE-LOVE and inspiration in imitation of real-life example of our patron Saint of Rus-Ukraine!

For the Holidays Princess is an example for our mothers. They must take care not only about the national education of their sons, daughters and grandchildren, but, more importantly, the religious and moral. Mothers should not despair difficulties of family life, but to endeavor and sincerely pray to God for help in the upbringing of their offspring. So educating their descendants live in hope that their work sooner or later succeed - their joy and the good of the whole Ukrainian nation!

Немає коментарів:

Дописати коментар