Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 7 липня 2012 р.

07.07.2012р. Б. / Учителі та науковці з усієї України виступили проти маніпуляції навколо мовного питання


Учителі та науковці з різних регіонів України виступили проти маніпуляції навколо мовного питання. Відповідну заяву члени руху «Історична ініціатива» ухвалили 5 липня у Львові під час зустрічі в Українському католицькому університеті.
 
Про це повідомила прес-служба УКУ. 

«Ці маніпуляції, – йдеться у зверненні, – розколюють наше суспільство і перетворюють нас, українських громадян, у заручників політичних ігор. Вони відвертають увагу від неспроможності та небажання наших політиків провести системні політичні чи економічні реформи, які би вивели Україну із затяжної кризи та міцно поставили її на цивілізаційну карту світу». 

Вчителі та науковці звернулися до Верховної Ради з вимогою відкликати своє рішення, ухвалене з порушеннями парламентських процедур, й відкласти вирішення цього питання на більш сприятливий час. 

Раніше ректорат Українського католицького університету висловився з приводу прийняття «мовного закону». Також представники Церков закликали Президента не підписувати «вибухонебезпечний мовний законопроект». 

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар