Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 11 липня 2012 р.

11.07.2012р. Б. / Єрархи Іспанії про ідеології, небезпечні для сім`ї та життя

Іспанський єпископат 4 липня опублікував документ «Правда людської любові», який є інструкцією щодо подружньої любові, гендерної ідеології та сімейного законодавства. Іспанські єпископи нагадують, що час вже звернути увагу на стан сім'ї в законодавчих пропозиціях, які підривають цінність шлюбу і прямо поширюють культуру смерті.
 
Зараз є підстави сподіватися, що для значної частини іспанського суспільства сімейні цінності стануть важливішими. «Варто згадати, що до поширення цього розуміння значно доклалися рухи та об'єднання, які стають на захист життя і сім'ї», – пишуть єпископи.
 
Єпископи Іспанії зазначають, що, незважаючи на ці обнадійливі ознаки, в суспільстві все ще існують негативні явища, такі як аборти і розлучення. За ними стоять ідеології та культурні пропозиції, про що свідчить суб'єктивістська концепція свободи, незалежної від істини.
 
У документі розглядають гендерну ідеологію, згідно з якою стать можна вибрати і змінити. Це призводить до культури, яка породжує не життя, а смерть. Єпископат застерігає перед наслідками, до яких призведе зміна визначень шлюбу, а також усунення поняття батьківства і материнства. Тому закликає до підтримки сімейного законодавства.
 
Іспанські єпископи також заявили, що найкращою відповіддю на ідеологію і кризу шлюбу є нова євангелізація.

За матеріалами radiovaticana.org

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар