Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 23 червня 2015 р.

23.06.2015р. Б. / Родини загиблих воїнів АТО помолились в Уневі разом з капеланом

21 червня 2015 року сім’ї загиблих у зоні АТО військових здійснили паломництво до Святоуспенської Унівської Лаври. Разом із паломниками до святого місця вирушив бр. Мирон Горбовий, працівник Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ. Цього дня до Лаври зі Львова вирушили помолитися 35 осіб.

У монастирі прочани взяли участь у Святій Літургії, приступили до Святих Тайн Сповіді та Пресвятої Євхаристії. Провів екскурсію для паломників чернець обителі о. Всеволод, який розповів про святі реліквії монастиря. Потім ченці запросили прочан зі Львова на обід до монастирської трапези.

На завершення паломництва прочани помолилися до Унівської ікони Пресвятої Богородиці та набрали води із чудотворного джерела. Паломництво організувала Львівська громадська організація "Розвиток Громади".

Немає коментарів:

Дописати коментар