Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 21 червня 2015 р.

21.06.2015р. Б. / Владика Теодор очолив похорон бійця «Правого сектора» Віктора Стефановича (+VIDEO+світлини)


20 червня в Архикатедральному соборі Тернополя єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор здійснив Чин похорону 28-річного бійця 8-ої окремої роти Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» тернополянина Віктора Стефановича.

«Він віддав своє життя, щоб не було війни, за свою націю, за свою землю, за своїх найближчих, за своїх рідних», - сказав владика звертаючись до присутніх. Архиєрей закликав вірних творити добро, продовжувати боротися за мир. Після відправи єпископ особисто висловив слова співчуття рідним покійного героя.

Віктор загинув біля Широкіно 15 червня від осколкового поранення сонної артерії. Боєць отримав смертельне поранення, прикриваючи групу.

Коли домовину з тілом бійця виносили з Собору, люди ставали на коліна і таким чином вшановували його подвиг. Поховали Віктора на Микулинецькому кладовищі.




Немає коментарів:

Дописати коментар