Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 28 квітня 2015 р.

28.04.2015р. Б. / «Найімовірніше, бойовики попруть 9 травня або ж після 9-го», − Снєгирьов (+МАПА)

Наразі перевіряється інформації про передислокацію ворожого війська та систем «Буратіно», надпотужної зброї, поблизу так званої Зміїної гори. Її висота та місцезнаходження дає хороший огляд прилеглих територій, а також змогу терористам тримати українські позиції під постійним артилерійським обстрілом. Про це «Погляду» повідомив координатор «Спільної справи» Дмитро Снєгирьов.

«Ніяких мирних угод окупаційна сторона не дотримується. Найімовірніше, 9 травня або ж після 9, попруть (ред. – терористи), бо момент парадів використовується саме із метою передислокації як живої сили, так і техніки. Власне під виглядом участі у параді йде передислокація з прилеглих районів безпосередньо у Луганськ», – каже Снєгирьов.

За його словами, як ударною силою будуть використовуватись не місцеві чи найманці, а саме регулярні російські збройні сили

Джерело:  НОВИЙ ПОГЛЯД

Ситуація на фронті

За минулу добу протистояння в зоні АТО значно посилилося. Розширилася географія порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків. Вперше за квітень противник застосував проти наших військових реактивні установки «Град». Також по наших позиціях було проведено 18 ворожих обстрілів зі 120-мм мінометів, 6 разів – зі 122-мм гармат. Зафіксовано використання танків та зенітних установок противника. Не гребують НЗФ і обстрілами населених пунктів: вчора ввечері терористи випустили пакет «Градів» по с. Новоласпа Волноваського району Донецької області. Таку інформацію повідомив сьогодні на щоденному брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

Збільшення кількості збройних провокацій з боку НЗФ у поєднанні з огульними звинувачення української сторони у зриві перемир’я вкотре демонструють неготовність і небажання бойовиків врегулювати конфлікт мирним шляхом



Джерело:  НОВИЙ ПОГЛЯД

Немає коментарів:

Дописати коментар