Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 23 квітня 2015 р.

23.04.2015р. Б. / «Приварити зброю до візка та й на фронт…» − каже боєць Іван, поранений у Пісках

22 квітня у Львівській центральній військовій клінічній лікарні сталася надзвичайно зворушлива подія: скромного, але сміливого Івана з позивним Іван, бійця Добровольчого українського корпусу, який отримав важкі поранення у зоні АТО, зустріли його побратими із «Правого сектора» поблизу шпиталю та силами організації повезли у рідне Сколе.

Іванові осколок снаряду влучив у потилицю. Сталося це у грудні 2014 року у Пісках. «Сєпари зайшли в село. Почалася стрілянина. Там і одержав поранення», - розповідає боєць.

Сталося це 29 грудня, 30 − вже прооперували. Спочатку воїн перебував у Дніпропетровську, потім перевезли до Києва, а далі боєць опинився у Львові, де вже два місці на реабілітації. Іван розповідає, що лікування обійшлося достатньо дорого, але усі кошти були надані волонтерами та активістами «Правого сектора» у Дніпропетровську. Допомагали усім: ліками, їжею тощо.

У найважчі хвилини з Іваном були батько та мати. «Вони були разом зі мною, бо я був як холодець, − розповідає воїн. − Я вже мав одну операцію та скоро буде друга, а по тому буду вже справжнім кіборгом із металевою пластиною в голові».

«Як будь-який нормальний мужик – поїхав на Схід», − говорить чоловік. А на питання, чи пішов би знову, відповідає: «Пішов, але каску б надів». Та загалом на реабілітації Іван засиджуватись не планує і мріє якомога швидше знову стати у лави ДУКу на передовій. Жартома додає: «Приварити зброю до візка та у зону бойових дій…»

Одужувати та відволікатись від усього, що сталося, чоловікові допомагає, і знову із гумором, «дівчата та львівське пиво…», а також демонструє браслет із Божими образами та стрічечку, виплетену з червоно-чорної тканини.

Дома на бійця чекають родина, друзі та смачний обід.

Джерело:  НОВИЙ ПОГЛЯД

Немає коментарів:

Дописати коментар