Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 23 листопада 2013 р.

ЗАЯВА УКРАЇНСЬКИХ НАЦІОНАЛІСТІВ

Янукович і його проросійська кримінально-олігархічна банда 21 листопада прийняла рішення ліквідувати Незалежність України, шляхом втягування нашої держави у новітній імперський проект під назвою «Митний союз».

У зв’язку з цим, Головне командування ВО «Тризуб» ім. С.Бандери уповноважено офіційно заявити наступне:
  1. Дії режиму внутрішньої окупації по реалізації так званого промосковського курсу є зрадою національних інтересів України і тягнуть за собою знищення державного суверенітету та територіальної цілісності держави Україна, а отже, є державною зрадою, що має бути покарана.
  2. Виходячи із положень діючої Конституції України, (ст. 17 «Захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу»), ми заявляємо про те, що втягування України в новітнє імперське ярмо тягне за собою оголошення війни Україні та українському народові, а отже, потребує активної протидії.
  3. У випадку реалізації так званої євразійської інтеграції, тобто спроби відновлення видозміненого Радянського Союзу, ВО «Тризуб» ім. С.Бандери оголошує широкомасштабну мобілізацію свого членства та прихильників, з метою дієвого захисту свободи та незалежності нашої Батьківщини.
  4. Ми офіційно заявляємо, що у випадку продовження втягування України у будь-які новоімперські кремлівські утворення, ми візьмемо зброю в руки і всіма доступними нам засобами будемо стояти на заваді планам Кремля та її «П’ятої колони», захищаючи незалежність держави Україна.
  5. Ми усвідомлюємо, що наші дії по захисту суверенітету держави викличуть спротив силових структур режиму та імперсько-російських чекістських організацій, а тому звертаємося до нашого членства і прихильників із закликом приготуватися до ведення національно-визвольної боротьби іншими, більш дієвими, методами та засобами.
  6. Наша Організація «Тризуб» ім. С.Бандери не творилася задля самої організації, а тому, усвідомлюючи, що під час Окупації боротьба ведеться не тільки і не стільки легальними засобами, ми лишаємо за собою право на припинення діяльності «Тризуба» у тій формі, в якій він існував двадцять років. Нова боротьба вимагає нових методів і організаційних підходів!
Смерть режиму внутрішньої окупації!
Слава Національній революції!
Слава Україні!

Провідник ВО «Тризуб» ім. С.Бандери Дмитро Ярош
Головний командир ВО «Тризуб» ім. С.Бандери Андрій Стемпіцький


Джерело:   БАНДЕРІВЕЦЬ

Немає коментарів:

Дописати коментар