Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 15 листопада 2013 р.

15.11.2013р. Б. / Львівська обласна рада встановить пам’ятні хрести на кладовищах січових стрільців


Львівська обласна рада встановить пам’ятні хрести на кладовищах січових стрільцівЛьвівська обласна рада встановить пам’ятні хрести на кладовищах січових стрільців.

 У Львівській обласній раді відбулось засідання робочої групи щодо встановлення пам'ятних знаків та меморіальних хрестів борцям за волю України. 

Члени робочої комісії розглянули перелік поховань вояків УПА на Львівщині, аби визначити кілька місць та в рамках обласної програми встановити пам’ятні знаки у вигляді мальтійських хрестів. У результаті обговорення робоча група відібрала два великі об’єкти – кладовища вояків УСС у селі Лисовичі Стрийського району та в місті Стрию. Відтак за кошти обласного бюджету до кінця 2013-ого року планують виготовити 118 і 196 хрестів відповідно, які встановлять на початку наступного року.

Проте, ще цього року планують провести роботи із підготовки фундаментів на обох цвинтарях. Окрім того, робоча група вирішила звернутися до комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради щодо можливості фінансування у 2014 році ремонту плебанії у селі Вишнівчик Перемишлянського району, поблизу кладовища воїнів УГА. 

А також, для ефективного виконання обласної програми, було вирішено запросити керівників робочих груп з районів області і на спільному засіданні обговорити орієнтовний план роботи на 2014 рік, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на
прес-службу ЛОР .

Немає коментарів:

Дописати коментар