Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 28 листопада 2013 р.

28.11.2013р. Б. / Пам’ятник митрополиту Андрею у Львові має з’явитися до його 150-річчя

http://tv.ugcc.org.ua/media/gallery/full/s/h/sheptyckyj.jpgДо 150-річчя від дня народження митрополита Андрея Шептицького, яке відзначатиметься 29 липня 2015 року, у Львові має з’явитися пам’ятник Шептицькому.
Встановлення пам’ятника передбачено планом реновації Святоюрської гори з реконструкцією площі св. Юра і впорядкуванням Митрополичих садів, який розглядали, 27 листопада, на засіданні архітектурно-містобудівної ради департаменту архітектури Львівської міської ради.

Як повідомив головний архітектор проектів ПП НВП «Рутенія» Юрій Криворучко, територія Святоюрської гори є під охороною ЮНЕСКО, але на сьогодні є проблема з тим, що немає точно визначеної межі цієї території. «Документи щодо цього вже близько року лежать у міністерстві», – повідомив він.

За словами Криворучка, на сьогодні розглядається шість можливих місць для встановлення пам’ятника Шептицькому.


Джерело:   Департамент інформації УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар