Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 28 лютого 2015 р.

28.02.2015р. Б. / Греко-католицький священик служитиме у каплиці МВС Полтавської області

27 лютого 2014 року керівництво МВС у Полтавській області, на прохання військового капелана о. Максима Кролевського, передало у користування УГКЦ каплицю св. Архистратига Михаїла. Богослужіння будуть відбуватися почергово зі священнослужителем УПЦ (КП).

Капличка знаходиться в самому центрі м. Полтави, напроти Міністерства Внутрішніх Справ у Полтавській області. Відтепер у цій маленькій церковці душпастирську опіку зможуть отримувати правоохоронці, бійці батальйону МВС "Полтава", воїни російсько-української війни, їхні родини та всі люди доброї волі, що мешкають у Полтаві.

"Є така гарна ідея, яку з Божою допомогою плануємо втілити в життя, - зауважив о. Максим Кролевський, - це створити спільноту з військових, військовий клуб, де священики могли б надавати душпастирську опіку та психологічну допомогу для учасників російсько-української війни та їхніх родин".

Оскільки у каплиці МВС  м. Полтави відбуватимуться богослужіння за участю двох конфесій, вона стане знаковим місцем духовної єдності для кожного полтавця, незважаючи на релігійну приналежність.

Прес-служба парафії Пресвятої Тройці УГКЦ у м. Полтава

Немає коментарів:

Дописати коментар