Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 12 лютого 2015 р.

12.02.2015р. Б. / «Любив Бога та Україну». Фільм про Віктора Гурняка (+VIDEO)

Документальний фільм про Віктора Гурняка, який героїчно загинув у зоні АТО, зробили його друзі.

Товариші зібрали документальні відеокадри й розповіді про Віктора з його особистого життя, та з того часу, коли він спочатку як фотограф, а потім уже як боєць «Айдару» перебував на Сході. Також у фільмі є кліп Тартака «Не кажучи нікому» (у якому знявся Віктор Гурняк) та відео з домашнього архіву. 

Група, яка працювала над фільмом, не ставила собі за мету повністю розкрити особистість Віктора. Товариші старалися детально розказати про останній рік його життя – шлях від журналіста, волонтера до бійця «Айдару», посилаючись на слова Петра Задорожного, оператора фільму. 

Віктор Гурняк загинув у зоні проведення антитерористичної операції 19 жовтня 2014 року. Влітку 2014 року він офіційно пішов служити добровольцем у батальйон «Айдар». Віктор Гурняк загинув під час порятунку поранених товаришів. 



Автор ідеї: Анастасія Станко.
Оператори: Петро Задорожний, Ростислав Ковальчук.
Монтаж: Анна Цигима.

За матеріалами: INSIDER / tvoemisto.tv 

Джерело:    КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар