Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 31 жовтня 2013 р.

31.10.2013р. Б. / СБУ бездіяльна у справі секти Догнала, - Голова Львівської ОДА


СБУ бездіяльна у справі секти Догнала, - Голова Львівської ОДАГолова Львівської ОДА Віктор Шемчук уже три тижні змушений нагадувати керівництву СБУ про кримінальне провадження у справі догналітів, котрі закликали уряди Росії та Білорусі ввести війська в Україну, аби зупинити євроінтеграцію.

Про це Віктор Шемчук заявив у прямому ефірі політичного спецпроекту «Люстрація», що був присвячений аналізу соціально-економічної та політичної ситуації на Львівщині, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на ZIK.

На запитання - кому ж догналіти потрібні у Львові - експерт «Люстрації», головний редактор «Нового погляду» Роман Онишкевич припустив, що «російським спецслужбам». У відповідь голова ЛОДА пояснив: йому складно коментувати приналежність догналітів до ФСБ, натоміть він невдоволений пасивністю СБУ.

«Станом на сьогодні особисто в мене є претензії до СБУ, – зазначив Віктор Шемчук. – Нещодавно пан Догнал заявив, що просить ввести в Україну війська Російської Федерації і Білорусі й навести тут конституційний лад».

За словами Віктора Шемчука, котрий, нагадаємо, був прокурором Республіки Крим і заступником Генерального прокурора України, це необхідно кваліфікувати не інакше, як заклик до повалення конституційного ладу в Україні.

«Ми вже про це говоримо три тижні з керівництвом СБУ», – наголосив голова ЛОДА і, принагідно, висловив претензії до міграційної служби. «Є багато підстав для того, аби вважати, що наша служба міграції працює неналежним чином, – зазначив керманич Львівської області, – і претензії до керівника цієї служби в мене є».

Нагадаємо: керівника згромадження догналітів було визнано персоною нон-ґрата в Україні, але він і досі перебуває на території держави.

Джерело:   КИРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар