Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 28 жовтня 2013 р.

28.10.2013р. Б. / У Василькові жителі багатоповерхівки перешкоджають зведенню храму УГКЦ

У Василькові жителі багатоповерхівки перешкоджають зведенню храму УГКЦ
У Василькові, що на Київщині, невелика групка людей перешкоджає будівництву храму Української Греко-Католицької Церкви.

24 жовтня 2013 р. близько 10-12 мешканців будинку №3, який знаходиться на вулиці Сонячній, поруч із виділеною земельною ділянкою під будівництво храму св. Юрія Переможця УГКЦ, прийшли протестувати під тимчасову каплицю. Своє невдоволення мешканці  пояснюють браком місця - начебто дітям не буде де бавитися чи вигулювати собак, хоча, як видно на фото, вільного місця поруч із будинком є чимало.

Усі необхідні документи на земельну ділянку у греко-католицької громади є і їх священик храму - о. Роман Романович продемонстрував протестувальникам; проте це не переконало останніх.

Близько 18:00 "активісти" вчинили акт вандалізму – вирвали 22 стовпці огорожі, а вночі невідомі п’яні молодики навідалися  до території храму та грубою лайкою ображали священнослужителя.

Варто зауважити, що, згідно двох рішень міської ради (від 20 серпня 2010 та 28 жовтня 2011 року), греко-католицькій громаді  Василькова виділили 7 сотих земельної ділянки по вул. Сонячній.

Про це інформує християнський портал КІРІОС.

Немає коментарів:

Дописати коментар