Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 11 жовтня 2013 р.

11.10.2013р. Б. / Папа до «Лицарів Колумба»: бути силою для духовного оновлення суспільства

Лицарі Колумба лого
Продовжувати пошуки нових шляхів, аби бути закваскою Євангелія у світі та силою духовного оновлення людської суспільності. З таким закликом Папа Франциск звернувся до членів делегації католицької організації «Лицарі Колумба».
 
10 жовтня 2013 р. Святіший Отець прийняв їх на аудієнції у Клементинській залі Апостольського палацу. Папа подякував «Лицарям» за молитву за нього особисто та за потреби Церкви у світі. Він також висловив вдячність за підтримку Апостольської Столиці фондом «Vicarius Christi Fund», який є знаком солідарності з турботами Наступника св. Петра про Вселенську Церкву, а також апостольської діяльності, які члени цієї організації здійснюють у місцевих радах, парафіях та спільнотах. 

«Молитва, свідчення віри, увага до потреб найбільш потребуючих нехай завжди будуть стовпами, що підтримують вашу особисту і спільну діяльність», — побажав Папа. 

Понтифік ввірив «Лицарів Колумба» заступництву св. Йосипа, опікуна Святої Родини з Назарета, який є прикладом мужньої добродійності, сили, цілісності та вірності — чеснот, що їх члени організації намагаються зберігати, розвивати й передавати майбутнім поколінням католиків. 

«Лицарі Колумба» становлять одну з найактивніших асоціацій католиків-мирян. У неї входять близько 1,8 млн. чоловік, які провадять доброчинну та євангелізаційну діяльність. За 2012 рік вони зібрали рекордну кількість пожертв — 167,5 млн. доларів. Окрім католиків-мирян, в організацію входять більше ста ієрархів, з яких 11 — кардинали. 

З літа цього року організація присутня також в Україні та Литві.
 
За матеріалами: Ватыканскае Радыё 

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар