Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 12 вересня 2012 р.

12.09.2012р. Б. / У храмах УГКЦ у третю неділю вересня відзначатимуть Всеукраїнський день батька


16 вересня припадає Всеукраїнський день Тата. З цієї нагоди у єпархіях та на парафіях УГКЦ проводитимуться різноманітні святкові заходи.
 
Зокрема, Комісія УГКЦ у справах родини пропонує на парохіяльному рівні провести молитву за тих батьків, які ділять час між роботою, сім'єю і дітьми, знаходячи в цьому радість та задоволення, а також за батьків, яких вже немає з нами, але чия любов продовжує підтримувати нас в скрутну хвилину.
 
Священослужителям під час проповідей у цей день рекомендовано пригадати людям про свято Всеукраїнського дня Тата, і  поєднати проповідь недільну з батьківством. А також по деяких парафіях служитиметься Молебень за батьків, за участі самих батьків із їх дітьми після якого діти матимуть можливість подякувати своєму татові за його батьківську турботу та виховання.
 
Мета цього заходу – говорити про роль чоловіка у суспільства як батька, а також говорити про формування цінностей майбутнього відповідального батька до молодих людей. Ми маємо надію, що такі заходи як молитва за тата чи фото дітей з татами на стінах зможуть промовити до тих чоловіків, які залишили дітей після розлучення, зловживають алкоголем або проводять надто багато часу поза домом і сприятимуть покращенню їхніх стосунків з дітьми.

Прес-служба Львівської архиєпархії
за матеріалами Комісії УГКЦ у справах родини
фото: news.bigmir.net

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар