Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 20 вересня 2012 р.

20.09.2012р. Б. / Параолімпійська атлетка з Італії цінує розарій більше за медаль



 
Серед історій учасників Параолімпійських ігор у Лондоні знайдеться мало таких, що здивували репортерів більше, ніж історія бронзової призерки з бігу на 1500 м, сліпої атлетки з Італії Аннилізи Мінетті, котра зізналась, що цінує вервичку більше за будь-яку нагороду.
 
В інтерв’ю RaiSport після закінчення змагань Анналіза ствердила, що розарій - це та «медаль», що завжди з нею. 

«До сьогодні саме він був моєю медаллю. Розарій завжди був на моєму боці.» 

«Коли у вас є віра, ви можете зносити страждання, - додала вона. Є деякі страждання, які не мають назви, які ви не можете описати чи виправдати, але коли ви вірите в Бога, ви більше не питаєте, чому я, а не хтось інший. І це велике досягнення.» 

Анналіза, яка вийшла заміж і стала матір’ю , здобула популярність в Італії не тільки як спортсменка, але і як співачка. 

Вона народилася 27 грудня 1976 року в місті Рo, неподалік Мілана. З дитинства займалася танцями, а у віці 15 років розробила талант до співу. У 1996 році у віці 20 років їй поставили діагноз дегенеративне захворювання очей, яке поступово повністю відібрало в неї зір. 

Однак, хвороба не відібрала в неї віри. Вже у 1998 році Анналіза виграла престижний Фестиваль італійської пісні в Сан Ремо, а цього року стала призеркою Параолімпійських ігор. «Ісус - це особа, яка завжди була на моєму боці. Я відчувала Його присутність протягом усієї дистанції та кожного мого дня на Паралімпійських іграх», - сказала вона. 

За матеріалами: CNA 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар