Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 6 вересня 2012 р.

06.09.2012р. Б. / Аборт збільшує ризик ускладнень під час наступних вагітностей, – лікарі

Жінки, які абортують свою першу дитину, ризикують не лише своїм здоров’ям, а й наступної дитини, яку вони колись ще захочуть мати.
 
Аборт в анамнезі підвищує ризик таких проблем як передчасні пологи внаслідок пре еклампсії – тяжкої форми пізнього токсикозу вагітних, яка може бути фатальною і для матері, і для дитини.
Так стверджують науковці з Університету Абердіна, які дослідили дані щодо 620 жінок за період із 1981-го по 2007-й рік. Про це пише The Daily Mail. 

Досі медики вважали, що небезпека зростає пропорційно з кількістю абортів, які зробила жінка, нині ж британські вчені встановили – ризик буде таким самим навіть після одного аборту. 

Науковці вирахували, жінки, в яких за плечима був один аборт, мають на 37% вищі шанси народити свою наступну дитину передчасно, порівняно з тими мамами, які виношують первістка. 

Окрім цього, жінки, які колись зробили аборт під час своєї першої вагітності, мали більше шансів на розвиток пре еклампсії або народження дитини з низькою вагою. 

За матеріалами: Українська правда. Життя 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар