Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 26 вересня 2011 р.

26.09.2011р. Б. / Архиєпископ Міхалік: християни залучені до боротьби з сатаною



Архєпископ Юзеф Міхалік.
Фото: Jakub Szymczuk

За словами глави Конференції Єпископату Польщі, Перемишльського митрополита, архєпископа Юзефа Міхаліка, християни «включені у велику справу боротьби за Царство Боже», в боротьбу «із сатаною, із силами темряви, з могутністю зла».
 
«Ми, християни, ти і я, кожен з нас, включений у велику справу боротьби за Царство Боже на землі, у своєму серці, у серці свого сусіда, всюди. Ми включені в цю боротьбу з сатаною, із силами темряви, з могутністю зла», – заявив ієрарх у своїй суботній гомілії в м. Кросно. 

«Не випадково, що відбувається боротьба з хрестом, боротьба зі святими символами, що сатанізм пропагується, що зневажається Святе Письмо та святі символи, і що заохочується, оплачується за наші гроші, фінансується людей, щоб провокували», – зауважив ієрарх. Однак, він зазначив, що з огляду на ці явища «народ прокидається». «Кількість протестних акцій проти просування сатанізму, проти розвитку цих різних зловживань неочікувана», – підкреслив він. 

Архиєпископ зазначив – «Це важливий момент, ми собі усвідомили, що ми залучені до боротьби з силами темряви і що ми будемо нести відповідальність за те, чи в наших серцях пануватиме Царство Боже, чи буде панувати царство сатани». 

«Слід, щоб ми були співпрацівниками доброї справи, Христа, щоб ми стали поруч із Ним. Щоб ми зрозуміли, чим є віра, а віра – це прагнення віддавати першість Ісусові, Євангелії, надприродним цінностям – істині, що має перемогти, добру, яке треба вибирати. Сила Церкви – це ти, кожен із нас», – сказав архиєпископ Перемишля. 

В суботу в Кросні відбувся молобень Троянд Живого Розарія Перемишльської архидієцезії. В літургії брало участь понад 5 тис вірян. 


За матеріалами: gosc.pl

Джерело:            КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар