Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 6 вересня 2011 р.

06.09.2011р. Б. / Священики УГКЦ взяли участь у військовому мітингу в Євпаторії

 
Військове командування державного полігону «ЧАУДА», який знаходиться в Криму запросило військових капеланів Одесько-Кримського екзархату УГКЦ 5 вересня взяти участь у мітингу присвяченому третьому етапу тактичних навчань із бойовою стрільбою «Адекватне реагування – 2011».

На захід приїхали головний військовий капелан Одесько-Кримського екзархату УГКЦ о. Микола Квич та військовий капелан В/Ч А-4519, настоятель парафії Покрову Пресвятої Богородиці УГКЦ в Євпаторії протоієрей Богдан Костецький.

У своєму слові до військових греко-католицький священик Богдан Костецький зокрема відзначив: «Шановні офіцери, прапорщики, сержанти, солдати! Працюючи військовим капеланом уже не один рік, знаю, як вам сьогодні важко, але навіть у найскладніших умовах ви залишаєтеся вірними присязі, спрямовуєте всі свої сили й професійну майстерність на підтримання високої бойової готовності, дисципліни та організованості. Ми знаємо, що ви, дорогі захисники Вітчизни, попри всі проблеми і негаразди, часом на межі власних сил, гідно виконуєте свій військовий обов’язок!» 

Відтак священнослужителі прочитали молитви та окропили свяченою водою особовий склад. На завершення урочистої частини була зроблена спільна світлина. 

За матеріалами: Департамент інформації УГКЦ
Джерело:
http://www.credo-ua.org/2011/09/50333 

Немає коментарів:

Дописати коментар