Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 12 червня 2011 р.

12.06.2011р. Б. / Акт вандалізму та наруга над Хрестом під Аскольдовою Могилою

Аскольдова могила
Ввечері 11 червня 2011 року Божого парафіяни церкви св.. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі повертаючись з вечірньої служби, виявили акт вандалізму і наруги над Хрестом з І-ї стаці «Хресної дороги» (Хрест було встановлено на київських кручах: 100 метрів від станції метро «Дніпро» у бік Подолу). Дубовий Хрест висотою 5 метрів, діаметром 0,3 метра було спиляно.
Отець Ігор Онишкевич, настоятель церкви св.. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі: - «2007 року Божого спільно: громадськість Києва, парафія церкви св.. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі та інші церковні парафії на кручах Дніпра звели «Хресну дорогу Ісуса Христа». Її освячував, вічної пам’яті, отець Василь Вороновський. Хрест І-ї стаці був воздвижений на місці вбивства князя Аскольда, мученика за віру Христову, це Хрест його пам’яті. Щороку, у часі великого посту вірні проходять кручами Дніпра цю «Хресну дорогу».

Аскольдова могила



Аскольдова могила

У часі заслання Святого Духа над нами намагаються насміхатися і давати нам виклик, але вони не знають, що Дух Святий дасть сили перетерпіти, перенести цю наругу, дасть сили відновити святе місце.
Господи, прости і помилуй новітніх твоїх розпинателів, бо вони не відають, що діють.
Звертаюсь і прошу усіх допомоги відновленню цього святого місця.»
На місце події прибули слідчі відділку міліції Печерського району. Вони зафіксували подію, провели дослідження, зняли відбитки пальців. Далі розслідування.

Джерела:



УВАГА! Закликаю усіх православних християн до молитви за цих нещасних людей, які скоїли акт вандалізму та святотатства, щоб Господь наш, Ісус Христос, змилосердився над ними і не карав їх, а лише присоромив і дав їм прозріння та навернення. Щоб вони, розкаявашись за сподіяне зло та спокутувавши свою провину, полюбили Бога і стали приналежними до Його вибраного народу...

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід.

Немає коментарів:

Дописати коментар