Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 7 березня 2017 р.

07.03.2017р. Б. / У Полтаві відбувся науковий симпозіум "Патріарх Йосиф Сліпий - знаний і незнаний"

"Патріарх Йосиф Сліпий – знайомий і незнаний" - науковий симпозіум із такою назвою провели у Полтавському педагогічному університеті за участі гостей з Львова та Лондона. Про це йдеться в сюжеті опублікованому на сайті ltava.poltava.ua.

За словами владики Гліба (Лончини), єпископа Лондонської єпархії Пресвятої Родини УГКЦ для українців-католиків Великобританії, Патріарх Йосиф виростав у здоровій християнській родині: "Це йому дало фундамент, і він себе назвав «в’язнем Христа ради» у значенні, що він є добровільний в’язень, і прив’язує себе до Ісуса Христа на все життя".

Проректор із питань місії та призначення УКУ, переконаний, такі люди, як митрополит Андрей чи Патріарх Йосип, - наріжні камені, атланти, які підтримують усю будівлю Церкви. "Це, власне кажучи, була найбільша громадська, суспільна структура опору комуністичному тоталітаризмові", - вважає він.

Додамо, 2017-й рік проголошений Роком пам’яті Патріарха Йосифа за рішенням Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви. Відповідну постанову ухвалила Верховна Рада наприкінці грудня минулого року.

Немає коментарів:

Дописати коментар