Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 5 березня 2017 р.

05.03.2017р. Б. / Глава УГКЦ очолить третє паломництво до Тараса на Чернечу гору (+План ПЗ)

11 березня відбудеться третє паломництво до Тарасової гори, що в Каневі. У програмі прощі передбачена Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, урочиста хода на Тарасову гору, церемонія покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку на його могилі та Панахида за упокій його душі та всіх полеглих за волю України.

Крім цього, буде започатковано Всеукраїнську акцію «Паростки єднання». Основна ідея проекту – деревця, вирощені з жолудів вікових  дубів, що ростуть на Тарасовій горі, посадити біля пам’ятників Тарасу Шевченку по всій Україні. Традиційно буде посаджено дерево на Алеї єдності в Каневі, поряд із церквою Покрови Пресвятої Богородиці.

Участь у заходах візьмуть представники Міністерства культури України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Черкаської ОДА, Канівської міської ради, Шевченківського національного заповідника, Канівського природного заповідника, громадськість.

Департамент інформації УГКЦ

Орієнтовний план проведення заходів

11.20 – Зустріч гостей (храм Покрови Богородиці, західне підніжжя Тарасової Гори);
11.30  –  Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить Блаженніший Святослав у співслужінні з владикою Йосифом (Міляном), священиками Київської архиєпархії та у супроводі хору Патріаршого собору (церква Покрови Пресвятої Богородиці);
13.00 – Звернення до вірян; оголошення Всеукраїнської акції  «Паростки єднання»:
Глава УГКЦ Блаженніший Святослав, Єпископ-помічник Київський владика Йосиф;
13.30 – Посадка дерев (Алея в Каневі біля церкви Покрови Пресвятої Богородиці);
13.45 – Урочиста хода на Тарасову гору;
14.00 – Церемонія покладання квітів до могили Тараса Шевченка;
14.05 – Панахида за упокій душі Тараса Шевченка та всіх полеглих за волю України  (на могилі Тараса  Шевченка);
14.30 – Огляд експозиції музею Тараса Шевченка.

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар