Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 21 листопада 2015 р.

21.11.2015р. Б. / Звернення Конференції римо-католицьких єпископів з нагоди Дня гідності та свободи

Гідність людини була суттю подій, які два роки тому відбувалися не лише на Майдані, але по всій території України. Можна сказати, що тоді ми інтуїтивно відчули біблійну правду про себе: гідність людини настільки безцінна, що Бог не лише створив нас на свою подобу, але і Сам не осоромився стати людиною.

За цю гідність сьогодні багато людей продовжують боротися, проте інші впали в розчарування, або в скептицизм. Дійсно, забезпечення свободи і гідних умов життя має бути основним завданням керівників нашої Держави. За його виконання відповідатимуть перед Господом.

З іншого боку, восени 2013 року ми відчули, що самі здатні виборювати гідне життя для себе і свого народу. Хто з нас не пам’ятає, як ми пишались своїм народом, коли бачили що відповідали один за одного і за наше спільне майбутнє! Це той шлях, який приведе нас до розвитку нашого суспільства.

У цей день хочемо згадати тих, які особисто чи через різні організації і структури, відстоюють нашу гідність і свободу. Особливу пошану висловлюємо героям, які віддали своє життя за гідне майбутнє для України, і тим, хто нині обороняє нашу Державу від зовнішньої агресії і окупації. За них і за їх близьких усі римо-католики в Україні сьогодні возносимо до Бога нашу молитву.

Пресвята Діво Маріє, молись за нас!

Львів 21 листопада 2105 року
№ 48/2015


Конференція Римсько-Католицьких Єпископів в Україні

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар