Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 18 листопада 2015 р.

18.11.2015р. Б. / В Івано-Франківську вшанували пам’ять страчених українських націоналістів

У вівторок, 17 листопада,  на вулиці Страчених націоналістів, 7 відбулося скорботне віче на вшанування пам’яті розстріляних у 1943 році німецькою окупаційною владою українських націоналістів.

В Івано-Франківську вшанували пам’ять страчених націоналістів
В заході брали участь духовенство на чолі з Єпископом помічником Івано-Франківським Владикою Йосафатом, представники влади та громадськість. 

Розпочався захід з гімну України у виконанні Івано-Франківського Муніципильного оркестру духової музики під керівництвом Єднака Богдана Степановича. Після чого розпочалася поминальна панахида, яку провадив Владика Йосафат, спільно зі священнослужителями міста.

У віче також взяли участь голова Всеукраїнського братства ОУН-УПА Богдан Борович, дочка розстріляного патріота Олекси Маланюка Оксана Маланюк та очевидець тих трагічних подій Степан Костюк.

«Думала, що це наше минуле і ніколи не думала, що знову буде війна і наші хлопці віддаватимуть своє життя за нашу землю», – поділилась своїми думками п. Оксана Маланюк.

Учасники скорботного віче поклали квіти до підніжжя пам’ятника страченим націоналістам та запалили свічки пам’яті. Після чого пролунав гімн України.
В Івано-Франківську вшанували пам’ять страчених націоналістів

Немає коментарів:

Дописати коментар