Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

13.11.2015р. Б. / Капелани зустріли бійців 24-ї механізованої бригади, які повернулись з т. зв. «зони АТО» (РУВ)

У четвер, 12 листопада 2015 року, на Львівщину з фронту РУВ повернулись понад 400 військовослужбовців 1-го батальйону 24-ї окремої механізованої бригади ім. Данила Галицького (Яворів). Сьогодні їх зустрічали із квітами, короваєм, кульками, словами вдячності та молитвою на устах.

Зокрема, зустріти наших захисників приїхали військове командування бригади, родичі, друзі, побратими, волонтери, школярі із с. Добросин (Жовківський р-н), представники Яворівської та Жовківської районних рад, а також капелани Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ – о. Андрій Сіданич та бр. Юрій Балух. Відтак, о. Андрій звернувся до оборонців зі словами вдячності та привітання. Спільно з присутніми військовий душпастир помолився за мир в Україні, військо, наш нарід, усіх, хто поранений, полонений, перебуває на фронті та благословив і окропив свяченою водою.

Як відомо, бійці 24-ї механізованої бригади виконували свої завдання на передовій фронту РУВ з березня минулого року.

Немає коментарів:

Дописати коментар