Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 26 вересня 2015 р.

27.09.2015р. Б. / Режим тероризує родичів добровольців та учасників націоналістичного руху

Режим тероризує родичів добровольців та учасників націоналістичного руху

Ранок 26 вересня розпочався обшуками у помешканнях націоналістів, які зараз перебувають на фронті.

З самого ранку озброєні автоматами представники бандформування “МВС” у Броварах увірвалися у квартиру, в якій мешкають мама та брати активного учасника Майдану, бійця добробату “ОУН” Сергія Бойка. Пси режиму Порошенка-Авакова поклали всіх на підлогу, в тому числі семирічного Сервієвого брата. В наслідок нападу представників “МВС” мати Сергія отримала гіпертонічний криз.

Сергій Бойко, попри отримане раніше поранення, на нинішній момент перебуває на передовій у Пісках.

Обшук також був проведений на квартирі, у якій мешкала боєць батальйону “Січ” Лєра Бурлакова.

Активні обшуки на помешканнях націоналістів розпочалися посеред минулого тижня з обшуку на квартирі, на якій мешкав арештований Юрій Сиротюк (на нинішній момент утримується у Лук'янівському СІЗО). Після цього обшуки, які мали характер залякування, були проведені у помешканнях багатьох інших членів “Свободи”.

UPD. Також сьогодні були проведені обшуки одночасно у трьох одеських свободівців: заступника голови обласної організації Костянтина Васильця, Гліба Громова і бійця батальону "Січ" Олександра Станкова.



Джерело:   БАНДЕРІВЕЦЬ

Немає коментарів:

Дописати коментар