Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 16 вересня 2015 р.

16.09.2015р. Б. / «Правий сектор» долучиться до блокади анексованого Криму

У «Правом секторі» заявили, що приєднаються до блокади анексованого Росією Криму, яку ініціював Меджліс кримських татар. Про це сказано у відповідній заяві ПС.
 
"Блокаду Криму ми розцінюємо як подвійний удар - і безпосередній удар по московських інтересах, і удар по нинішній системі, котра склалася в Україні, системі запроданства і здачі державних інтересів", - йдеться у заяві руху.

ПС дорікає українській владі тим, що вона не влаштувала Криму блокаду, не розірвала з державою-агресором дипломатичних зв'язків, не визнала війну війною і вже майже рік "веде країну шляхом мінської ганьби".

"Доки патріотичні сили не наберуть достатньої ваги, аби вийти на стратегічний рівень, ми збільшуватимемо свою активність у тактичній площині", - зазначили в організації.

"Саме на досягнення тактичних перемог, в тому числі забезпечення вимог Меджлісу, буде спрямовуватися блокада Криму. Водночас ми чітко усвідомлюємо, що звільнення Криму, так само як звільнення окупованих територій Донбасу неможливе без збройної боротьби з окупантами", - наголошується в заяві.

Нагадаємо, 8 вересня глава Меджлісу Рефат Чубаров повідомив, що ініціативна група кримських татар розпочинає акцію з блокування Криму на адміністративному кордоні з материковою Україною.

Джерела:  НОВИЙ ПОГЛЯД 

Немає коментарів:

Дописати коментар