Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 15 вересня 2015 р.

15.09.2015р. Б. / У Луцьку почала діяти катехитична школа для дорослих

14 вересня, в перший день Церковного року за старим стилем, при Василіянському монастирі у Луцьку почала діяти катехитична школа для дорослих парафіян.  На початковій зустрічі присутні, разом з настоятелем монастиря о.Терентієм Цапчуком ЧСВВ, переглянули фільм «Обличчя Церкви».

Презентація цього фільму відбулась нещодавно під час Собору Української Греко-Католицької Церкви у м.Івано-Франківськ, в якому Блаженніший Святослав ще раз окреслив стратегію розвитку Церкви – «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом».

Парафіяни виявили живе зацікавлення у бесіді на тему віри в Бога, історії Церкви, літургіки та сподівання, що тут зможуть отримати відповіді на багато своїх запитань. Зустрічі плануюються щопонеділка о 19.00. Фундаментом зустрічей буде вивчення катехизму УГКЦ «Христос- наша Пасха».

Немає коментарів:

Дописати коментар