Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 9 березня 2015 р.

09.03.2015р. Б. / Капелани благословили захисників Батьківщини перед відправкою у т.зв. зону АТО

8 березня 2015 року, військові капелани благословили захисників Батьківщини, які відправились в т.зв. зону АТО.

Цього дня благословити солдат приїхали військові душпастирі: о. Тарас Михальчук, о. Андрій Сіданич та бр. Юрій Балух. Перед від'їздом на фронт, капелани разом із військовими помолились Божественну Літургію. В часі Служби Божої захисники Вітчизни чисельно приступили до Святих Тайн Сповіді та Євхаристії.

По завершенні Святої Літургії, душпастирі разом із військовими помолились "Отче наш..." та "Богородице Діво..." за мир в Україні та за українське військо. Після молитви, капелани подарували військовим: вервиці, хрестики, іконки Спас Синайський із текстом 90-го псалма, молитовники "Господи, почуй молитву мою...", які для захисників Батьківщини передали видавництво "Свічадо", збірники молитов "Молебен та молитви за Україну в часі війни" укладені о. Зеновієм Хоркавим, а також кожен солдат мав можливість приватної духовної бесіди, обговорити зі священиком все, що його турбує.

Немає коментарів:

Дописати коментар