Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 18 вересня 2014 р.

18.09.2014р. Б. / У Маріуполі створюють батальйон «Діва Марія»

Маріуполь
Створення батальйону захисту Маріуполя «Діва Марія» викликало ажіотаж серед мешканців міста.
 

Бажаючих стати до лав добровольців могло б вистачити для формування кількох батальйонів, ідеться в сюжеті ТСН. Керівництво підрозділу обирає найкращих. Перевага надається військовослужбовцям запасу та людям, які мають досвід у поводженні зі зброєю. 

Назву «Діва Марія» взяли тому, що саме місто назване на честь Богородиці. Маріуполь — це поєднання слів «Марія» та «поліс» (місто). Однак досі існують певні проблеми з документами щодо оформлення батальйону. Тому поки юридично неможливо видати добровольцям зброю. 

Головний настрій добровольців — захистити не лише своє улюблене місто, а й увесь південь України. Бо саме це, вважають у місті, і є метою ворога. Раніше повідомлялося, що у Маріуполі набрали свій батальйон оборони, але зброї бійцям поки не дають. 

За матеріалами: ТСН

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар