Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 14 вересня 2014 р.

14.09.2014р. Б. / Єпископи УГКЦ закликали Захід не стати співучасниками «гріха вбивства»

Єпископи УГКЦ попередили про те, що Україна зараз "стікає кров’ю", і закликали західні уряди не стати "співучасниками гріха вбивства".

Про це передає Католицька служба новин (CNS) 11 вересня 2014 року.

"Наша мирна суверенна держава піддається прямій військовій інтервенції північного сусіда: сотні одиниць важкого зброї і техніки, тисячі озброєних найманців і солдат Росії перетинають кордони України, сіючи смерть, нехтуючи умовами припинення вогню і останніми дипломатичними зусиллями ", - заявили єпископи.

Заява була опублікована 10 вересня під час засідання Синоду Єпископів УГКЦ.

У Зверненні також йдеться про те, що "реальний стан справ" в Україні спотворюється пропагандою, яка досягнула "безпрецедентного рівня брехні і ненависті". "Перед обличчям таких тяжких злочинів, ми кличемо до совісті віруючих усіх релігій та конфесій. Ми звертаємося до всіх людей доброї волі, глав держав та членів міжнародного співтовариства: зупинити кровопролиття в Україні", - сказали єпископи.

Чиновники Європейського Союзу заявили, що будуть просуватися вперед з новими економічними санкціями, в тому числі відмовою в доступі до європейських фінансових ринків для російських нафтових і газових компаній.

Українські єпископи наголосили, що багато людей були викрадені, піддані тортурам і публічно принижені, а сотні тисяч біженців були "змушені покинути свої будинки у зв'язку з погрозами».

"Ми особливо закликаємо до відповідальних дій тих, кому Господь дав владу, щоб прийняти необхідні рішення... для відновлення миру і безпеки в Європі. І знову ми просимо всіх віруючих і людей доброї волі молитися за кінець агресії та відновлення міцного і всеосяжного миру".

Немає коментарів:

Дописати коментар