Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 25 липня 2013 р.

25.07.2013р. Б. / Розпочався фестиваль «ПОДИХ ЖИТТЯ»


ПОДИХ ЖИТТЯ
У вівторок, 23 липня, о 17.30 год. відбулося урочисте відкриття фестивалю «ПОДИХ ЖИТТЯ» у Тиврові на Вінниччині.
 
Детально про перші дні та години молодіжного фестивалю розповідають його учасники та організатори: 

Вже з вечора понеділка молодь поспішала до Тиврова, бо у вівторок розпочинався їх улюблений фестиваль. 

І ось ранок вівторка наступив. Потрібно домити в туалетах, розкласти намети, допомогти організаторам у їхніх маленьких справах. Усе готове, організатори вже чекають учасників. Та раптом звіваєтсья такий сильний вітер, що деякі намети просто зносить, починає накрапати дощ… Але учасників це не зупиняє і вони невпинно їдуть до Тиврова. 

Урочисте відкриття фестивалю провадив отець Петро Врублевський ОМІ. Божу Службу очолив отець Павло Вишковський ОМІ, який наголосив на тому, що тема фестивалю дуже влучно підібрана до сучасної молоді. Адже не можемо просто замикатися у собі, ховаючи усю радість світу тільки для себе. Потрібно ділитися радістю з іншими, навіть маленька усмішка може перемінити і людину, яка посміхається, і увесь навколишній світ.
ПОДИХ ЖИТТЯ
Ввечері організатори розповіли історію фестивалю, адже це вже 5-тий, ювілейний, фестиваль «ПОДИХ ЖИТТЯ». 

Гарним закінченням вечора стала тепла  (і в прямому, і в переносному сенсі) зустріч у «Конторці».  Спеціальним гостем «Конторки» став отець Олексій Самсонов, директор Радіо Марія. 

Ніч обіцяє бути «теплою», адже на дворі гуляє сильний вітер та йде дощ. Маємо надію, що до ранку учасники не замерзнуть.
ПОДИХ ЖИТТЯ 

ПОДИХ ЖИТТЯ
 

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар