Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 19 липня 2013 р.

19.07.2013р. Б. / До Бердичева йдуть паломники

Паломництво
Уже декілька днів з усіх куточків України йдуть паломники до Бердичева, щоб узяти участь в урочистості з нагоди свята Матері Божої Бердичівської, яка відбудеться 20-21 липня.
 
XXI паломництво Шепетівка-Полонне-Бердичів вирушило з Шепетівки 17 червня. 

Про другий день паломництва розповідає бр. Кирило Тополевський OFM:



У паломництві йдуть групи людей з Шепетівки, Шаргорода, Розкоші, Бара, Житомира, Києва, Бердичева, Будслава (Білорусь), Луцька, Судової Вишні, Рави-Руської, Гусятина, Львова, Городка, Городківки, Коростеня, Новограда-Волинського, Баранівки, Закарпаття, Понінки, Першотравенська, Чуднова, Карвинівки, Шостки, ну і самого Полонного, де мали ночівлю.

О 7.00 ранку паломники та парафіяни Полонської парафії зібрались на Божій Службі, яку очолив наш Провінціальний міністр бр. Доброслав Копистеринський. Після чого всі ми вирушили до Мирополя, де на нас чекав смачний обід.

День був плідний не тільки кількістю груп, що до нас приєдналися, але й  духовними конференціями, які нам виголошував бр. Даниїл Ботвіна.

Цього дня ми подолали 36 км дороги, а це дорівнює пройденому вчора шляхові. Отже, позаду вже 72 км.

Після кожного кілометра дороги дається взнаки те, що паломництво – це не прогулянка асфальтовою дорогою, а важке зусилля, в якекожен із нас вкладає багато сил.

Увечері о 20.00 паломники прибули до селища Романівка, де на них, змучених дорогою чекали вечеря та нічний спочинок.

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар