Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 20 липня 2013 р.

20.07.2013р. Б. / Всіх не пересадити! На Київ?



Всіх не пересадити! На Київ?

Читач написав на сайт: Мирна хода активістів, що розпочалася з Врадіївки 8-го липня, вчора ввечері після пікету МВС зупинилася на Майдані Незалежності. За даними ТСН http://tsn.ua/ до акції долучилися близько двох тисяч людей з різних областей України та столиці. На ніч їх залишалося близько 200 чоловік, які розмістили кілька наметів. 

Протягом дня правоохоронці поводили себе, як пухнасті звірята, приймали звернення від громадян, спілкувались з мітингувальниками. Головний мент країни Захарченко запевняв, що все буде класно, і - у найвідповідальніший момент пішов у відпустку.
 
Сонце зайшло. Міліціонери одягнули шоломи і бронижилети і в чотирьох автобусах приїхали на Майдан.

Рівно о 23.30 спецпідрозділ "Беркут" розпочав атаку на мітингувальників під крики "Зрадники у пагонах!" та "Слава Україні!". Люди у відповідь організовано зібралися у коло. Проте беркутівці по одному виривали людей, не перебираючи старша жінка перед ними, чи журналіст з телекамерою, чи перехожий, який не мав відношення до акції, били усіх, затягуючи в автозаки.

Полетіли димові шашки. Деякі інтернет-ЗМІ пишуть за коментарями очевидців, що це менти їх і підкидали для провокації, для завтрішніх заяв про неадекватність активістів.

Більше десятка затриманих порозвозили по райвідділках міліції.

В соціальних мережах люди розпочали заклики, що пора! Що час настав! Що «розвалимо відділи РВВС з середини». Що якщо «зараз затихнемо, то хто-зна чи варто буде починати ще раз!»

Кияни 19-го о 12.00 виходять знову на Майдан. Багато з них просять не брати партійних символів, щоб спротив не виглядав як політичне дійство опозиції, бо ж повстають не партії, а прості українці. Хоча, взагалі, чіткої години нема, просто "потрібно прийти!"

Страху в коментарях немає - усіх неможливо пересадити. Є рішучість до дії у словах і помітне підсилення бойового духу. Пишуть не тільки кияни про повстання, а й з чималої кількості міст України, що збираються у Київ, що уже виходять з хати за квитками до столиці, що навіть можуть підвезти своїм транспортом.

І як тут не згадати 2004 рік?..

Група ВК "Емоційний вибух"

http://vk.com/club50931066

20 ХВИЛИН

Немає коментарів:

Дописати коментар