Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 25 квітня 2012 р.

25.04.2012р. Б. / Нижня палата парламенту Канади одноголосно визнала прикладом «відданості основним правам людини» діяльність митрополита Андрея Шептицького



Нижня палата парламенту Канади – Палата громад одноголосно визнала прикладом «відданості основним правам людини» діяльність митрополита Української греко-католицької церкви Андрея Шептицького (1865 – 1944) під час Другої світової війни. Про це повідомляє Конгрес українців Канади.
 

Пропозицію відзначити діяльність очільника найбільшої релігійної громади Західної України вніс до парламенту міністр громадянства, імміграції і багатокультурності Канади Джейсон Кенні.
 

Канадські парламентарії відзначають, що «в найпохмуріший період історії Європи, під час масового вбивства євреїв і нацистської окупації митрополит Шептицький вголос виступив проти насильства у своїй проповіді «Не убий». Завдяки його зусиллям врятовані понад 160 євреїв, один із яких був присутній на засіданні Палати громад парламенту Канади під час ухвалення рішення.




Джерела: Радіо Свобода / zaxid.net

Воїни Христа Царя






...«в найпохмуріший період історії Європи, під час масового вбивства євреїв і нацистської окупації митрополит Шептицький вголос виступив проти насильства у своїй проповіді «Не убий»...
  

Дива та й годі! З цього "мудрого" і одностайного рішення канадського парламенту можна зробити невтішний висновок щодо реальної святості  Митрополита Андрея, бо якби він не врятував понад 160 євреїв, то не був би, ні блаженним, ні Праведником Світу. Ну й що з того, що він рятував тисячі українців, поляків, москалів чи інших?  За таке добро не роблять людину Праведником світу, а ось коли вчорашніх "богообраних", то зовсім інша річ... То дійсно геройський вчинок, який має бути винагороджений почитанням і повагою у всьому світі. А чи не здається вам, шановні парламентарі, ваше визнання - ЛИЦЕМІРСТВОМ?

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід.

Немає коментарів:

Дописати коментар