Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 16 квітня 2012 р.

16.04.2012р. Б. / Великоднє привітання Глави УГКЦ на телеканалі УТ-1



«Пасха Господня – свято великої християнської надії. І сьогодні, святкуючи історичний факт Воскресіння Христа, ми бачимо, як Той, хто учора був зневажений, відкинутий, вбитий, сьогодні перможно встає і виходить із гробу», – сказав Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ, 15 квітня у великодньому привітанні до усіх християн в ефірі Першого національного телеканалу України (УТ-1). 

 
Блаженніший Святослав також зазначив, що для звичайної людини цей празник показує, що гріб, з якого Ісус вийшов і з якого виводить кожного з нас, є початком нового вічного життя. Крім того, Предстоятель УГКЦ сказав про те, що з огляду на різноманіття різних складних ситуацій, що трапляються у сьогоденні, ми повинні пам'ятати те, що «пошуком виходу із складних ситуацій є Христос, Який є нашою силою». Християни, цього дня особливо сповнені надією, що вийшовши із свого гробу, Христос за руку виводить кожного з нас. Христос Воскрес, а разом із Ним і ми», – додав він.


Наостанок Предстоятель УГКЦ побажав, щоб «сила встати і йти уперед оживила кожного». «Від щирого серця бажаю вам, щоб світло, радість, надія Воскресіння Христового завітали сьогодні до кожного із нас, наших домівок та родин. Особливо до тих, хто страждає і сумує, вбогих, в’язнів, хворих і тих, хто цього дня далеко від своїх сімей, адже воскреслий Христос допоможе віднайти їм надію», – сказав Глава УГКЦ, вітаючи усіх християн із Воскресінням Христовим.



Департамент інформації УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар