Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 11 червня 2016 р.

11.06.2016р. Б. / Візит Державного Секретаря Ватикану кардинала П’єтро Пароліна до Львова. Програма заходів

Наступного тижня, 18-19 червня, у Львові перебуватиме кардинал П’єтро Паролін, Державний Секретар Ватикану.

З цієї нагоди, у суботу, 18 червня, o 10.00 кардинал П’єтро Паролін очолить урочисту подячну Святу Месу у Львівській Римсько-Католицькій Митрополичій катедрі за візит Святого Йоана Павла ІІ в Україну, котрий 15 років тому відвідав нашу Державу.

Також цього дня о 13.00 відбудеться відкриття і благословення Архідієцезіального Музею у Львівській Митрополичій Курії латинського обряду на вул. Винниченка, 32, а о 16.00 Кардинал Паролін освятить місце під будівництво Храму і Центру Святого Йоана Павла ІІ у Львові на вул. Стрийська, 6.

Наступного дня, у неділю, 19 червня о 17.00 відбудеться зустріч Кардинала П’єтро Пароліна з алюмнами у Вищій Духовній Семінарії в Брюховичах на вул. Львівська, 62.

Також Кардинал Паролін зустрінеться зі спільнотою УГКЦ. Так, у суботу 18 червня він зустрінеться із семінаристами греко-католицької семінарії, а в неділю, 19 червня він візьме участь у богослужінні в Соборі Св. Юра.

Відвідини Львова держсекретарем Ватикану відбудуться в рамках його візиту до України, який триватиме з 15 по 20червня і має на меті висловити солідарність Папи Франциска з українським народом.

Держсекретар Ватикану зустрінеться з пРезидентом України, представниками державної та місцевої влади, ієрархами Римо-Католицької та Української Греко-Католицької Церков, вимушеними переселенцями, повідомив працівник Апостольської Нунціатури о. Патрик Оліх OFM.

За його словами, державний секретар Ватикану — це друга особа після Папи Римського, цю посаду можна прирівняти до Прем’єр-міністра. Однак, у Нунціатурі наголошують, що цей візит не тільки державний, але передовсім пасторальний і покликаний привернути увагу Європи до України. Візит другої особи Ватикану також пов’язаний з Ювілеєм Милосердя, тому що це конкретний жест милосердя до тих, котрі страждають.

Немає коментарів:

Дописати коментар