Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 31 травня 2015 р.

31.05.2015р. Б. / У Гарнізонному храмі прощались із заступником батальйону ОУН, - Василем Кіндрацьким

Вчора, 30 травня 2015 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) львів'яни прощались із  Новітнім Героєм України, заступником добровольчого батальйону ОУН, Василем Кіндрацьким, який загинув в зоні АТО.

Похоронне богослужіння очолив о. Степан Сус - Настоятель Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла та Голова Центру Військового Капеланства. Провести в останню дорогу Новітнього Героя України прийшли родичі, товариші, військовослужбовці та мешканці міста. Після цього похоронна процесія відправилась на Личаківський цвинтар, де відбувся чин похорону на полі почесних поховань №76.

Вічна пам'ять Герою України!

Довідка: Василь Кіндрацький, позивний "Кіндрат" – боєць 81-ї десантної бригади, заступник командира батальйону ОУН-ЗСУ, багаторічний голова Миколаївської райдержадміністрації. Василь Кіндрацький загинув від важкого поранення. Відомо, що у Героя України залишилося двоє малих дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар