Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 24 травня 2015 р.

24.05.2015р. Б. / Програма підготовки до СДМ "Молодь 2016" стартує 27 травня у Львові: запрошуємо!

У середу ввечері, 27 травня о 19:00, запрошуємо тебе і твоїх друзів до храму Преображення Господнього у Львові (вул. Краківська, 21) на першу зустріч підготовки до Світового Дня Молоді Краків 2016. Духовна програма "Молодь 2016", за якою будемо готуватися до цієї грандіозної молодіжної події, поставала впродовж кількох місяців спеціально для тебе і твоїх друзів! У різних куточках України та поза нею, беручи участь у програмі "Молодь 2016", ми разом мандруватимемо до Світового Дня Молоді у Кракові!

Українська молодь цьогоріч розпочинає духовну підготовку до Світового Дня Молоді Краків 2016. Комісія у справах молоді УГКЦ зініціювала створення духовної програми "Молодь 2016", готуючись за якою, всі учасники зможуть об'єднатися у велику молодіжну спільноту, яка спільно роздумуватиме над темами української культури, духовності та спілкування. Основними виконавцями створення програми стали волонтери: семінаристи Львівської Духовної Семінарії Святого Духа, яких зорганізував духівник семінарії салезіянин о. Олександр Чумаков.

Ця програма розроблена спеціально для тебе! У ній автори пропонують працю у групах, ігри, пісні та роздуми на кожен місяць. На сайті sdmukraine.blogspot.com є подані теми для двох зустрічей у місяць, які можна провести на парафії, у своїй спільноті, з друзями чи співробіниками. Автори програми постійно її доопрацьовують – сайт періодично оновлюється. Це – відкриті для кожного матеріали, які можна брати і поширювати поміж друзями та знайомими, щоб якомога більше людей змогли пройти шлях духовної підготовки до великої зустрічі молоді у Кракові у липні 2016 року.

27 травня репрезентаційна група проведе майстер-клас для кожного з нас – молоді Львова та всіх охочих про те, яким чином можна проводити зустріч духовної підготовки до СДМ, подасть приклад як можна використовувати матеріали програми "Молодь 2016". Кожен із учасників зможе запозичити цю модель, або ж створити свою зустріч, використовуючи матеріали "Молодь 2016" у спільнотах чи індивідуально.

Нагадаємо, що наступний Світовий День Молоді відбудеться у липні 2016 року – спершу молодь поїде до окремих міст Польщі на Дні у Єпархіях, згодом всі разом згуртуються із 25 до 31 липня у Кракові, де візьмуть участь у Центральних подіях та кульмінації СДМ-у – зустрічі із Папою Франциском!

Уляна Журавчак

Немає коментарів:

Дописати коментар