Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 2 травня 2015 р.

02.05.2015р. Б. / Ворог активізував російські залізничні війська

Як показала OSINT розвідка, в районі Кантіміровки Воронежської області, що знаходиться поряд з кордоном з північно-східним районом Луганської області України, було викрито розгорнутий польовий табір військових сил РФ.

Про це повідомляє Informnapalm, передає Інформатор.

Так, повідомляється, що в таборі зосереджені підрозділи і спецтехніка російських залізничних військ: – 29-го окремого залізничного ремонтного батальйону ЦВО (в/ч 30623, Омська обл., Таврійський р-н, ст.Стрела) – 37-ої окремої залізничної бригади ЮВО (в/ч 51473, м. Волгоград, шосе Авіаторів).

“Слід сказати, що в кінці 2014 року, в районі Кантеміровки нами було помічено розвантаження російських танків. 32 кілометрова ділянка РЗД, та що пов’язує Москву з Ростовом і Кавказом проходить по території України хоч і не пов’язана із залізничною мережею України. Ця ділянка залізниці проходячи з Кантеміровки на Південь РФ є проблемною та дуже важливою для Росії”, – повідомляється в матеріалі. Цю ділянку використовують не тільки для пасажирських перевезень до Сочі, Адлеру і Анапи, але і переміщення ешелонів з танками, які перекидуються ближче до кордонів України.

Джерело:  НОВИЙ ПОГЛЯД

Немає коментарів:

Дописати коментар