Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 31 серпня 2013 р.

31.08.2013р. Б. / Двоє росіян мало не до смерті побили ведмедя, намагаючись пройти в польський зоопарк без квитків

Тварину відправили на операцію в Краків.

Співробітники челябінського металургійного заводу на відпочинку в Польщі побили ведмедя у Татранському національному парку. Під час екскурсії співробітникам парку надійшов сигнал.

За повідомленнями відвідувачів, двоє чоловіків сильно били кулаками ведмедя. "Звичайно, ми не повірили цим повідомленням, але дзвінки, які повторювались, схилили нас до втручання", - зізналися працівники заповідника.

Проте, коли вони прибули на місце події, то виявили звіра, який лежав без свідомості, і двох закривавлених громадян РФ - Василя Дубенка та Олексія Павловича.

Як пояснили челябінці, вони сплутали тварину з переодягненим співробітником парку. "Ми не знали, що це ведмідь. Ми хотіли тільки раз дати йому в морду, щоб відчепився. Ну, і почалася бійка", - заявив Дубенко. В результаті ведмедю наклали безліч швів, тільки дев'ять - на голові, крім того, йому видалили зламане ікло. Після операції ведмедя на прізвисько Самсон відвезли в хірургічну клініку Кракова.

Росіянам доведеться оплатити його лікування і відповісти за законом про охорону природи.

Джерело: ЗЕЛЕНЕ ЗАКАРПАТТЯ

1 коментар:

  1. "За їхніми плодами, отже, пізнаєте їх." (Мт.7,20)

    МОСКАЛІ. Що за натовп? "Єво святєйшество - НАРОД БАГАНОСЄЦ!"

    р.Б. Леонід.

    ВідповістиВидалити