Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 20 серпня 2013 р.

20.08.2013р. Б. / Німецький радник Азарова назвав дії Росії знущанням з України

Голова Німецької групи радників при уряді України Рікардо Джуччі вважає, що торгівельна війна Росії з Україною - лише короткостроковий тиск, який не принесе Москві жодної користі.
Про це він заявив в інтерв'ю DW.

"Україні потрібні стабільні торгівельні відносини з різними партнерами. А ті торгівельні знущання, до яких вдається нині Росія, лише недвозначно дають зайвий раз зрозуміти, що навіть вступ до Мутного союзу не призвів би до того, що цей партнер дотримувався би встановлених правил", - вважає Джуччі.

За його словами, не можна виключати, що такі торгівельні перепони чинилися би і в Мутному союзі – із суто політичних мотивів.

"Нинішні дії Росії лише вкотре підтверджують, що підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом – єдиний шлях вперед", - сказав він.

Відповідаючи на питання, які шляхи врегулювання суперечки з Росією Ви бачите, він сказав: "Першим кроком має стати спроба домовитися з Росією".

"...Якщо ці переговори не матимуть результату, тоді Україні треба звертатися до Світової організації торгівлі. Адже і Україна, і Росія є членами СОТ. Саме для врегулювання торгівельних суперечок, серед іншого, існує ця організація. Звертаючись до СОТ з приводу російських торгівельних перепон, Україна може рахуватися з широкою підтримкою міжнародної спільноти, насамперед Європейського Союзу", - сказав він.

Джуччі переконаний, що "війна з Росією" - це "короткострокові підступи російської сторони, які не триватимуть довго".


У середу Федерація роботодавців України заявила, що проблеми в українських експортерів на російській митниці почалися наприкінці липня, а з 14 серпня Росія заблокувала український експорт.

Голова комітету Держдуми у справах СНД Леонід Слуцький заявив, що труднощі з проходженням українськими товарами російської митниці де в чому викликані просто бюрократією, оскільки Україна не є членом Мутного союзу.

Все про: Росія, скандал

Немає коментарів:

Дописати коментар