Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 29 березня 2016 р.

29.03.2016р. Б. / Більше тисячі бущан провели в останню путь Героя – Петра Бойка

26 березня у м. Буську більше тисячі людей прийшли провести в останню путь полеглого Героя України, 26-річного бущанина – воїна Петра Бойка, який загинув 22 березня на Російсько-Українській Війні.

Поховальна процесія розпочалася вдома у покійного. Вже там зібралися рідні, близькі, бойові побратими, районна влада та усі небайдужі земляки.

Траурна хода пройшла центральною вулицею міста Буська. Побратими із районної асоціації учасників РУВ, Нацгвардії на своїх плечах несли домовину полеглого Героя, а військовий оркестр навчального центру Національної гвардії м.Золочева виконував траурний марш.

Надбужанці навколішки та з лампадками у руках по обидві сторони вулиці, віддали свою останню шану Петру Бойку. Панахида відбулася у греко-католицькому храмі св. Юрія за участі шести священнослужителів Надбужжя.

Буське кладовище було переповнене людьми. Погребіння Героя пройшло під канонаду автоматних залпів та звуки державного гімну України.

Повідомляє Буське Радіо

Немає коментарів:

Дописати коментар